Bulvių ir obuolių maltinukai su ZIGMO silke ir burokėliais

AUTORIUS:
ZIGMAS,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Bulvių ir obuolių maltinukai su ZIGMO silke ir burokėliais
Bulvių ir obuolių maltinukai su ZIGMO silke ir burokėliais
Bulvių ir obuolių maltinukai su ZIGMO silke ir burokėliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Kukuliams:
1 kilogramas bulvių (virtų)
200 gramų obuolių
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai miltų
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas krakmolo
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis cukraus
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
Kepimui:
300 mililitrų aliejaus
Apvoliojimui:
200 gramų maltų džiūvėsėlių
4 vienetai kiaušinių
Patiekiant:
600 gramų silkių filė (naudojome BOCMANO silkių filė su burokėliais ir majonezu)
1 sauja žalumynų (čiobrelių, petražolių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Dviejų kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų.
2.
Stambiai sutarkuokite obuolius.
3.
Sviestą ištirpinkite.
4.
Šiltas bulves su druska ir cukrumi bei sviestu sugrūskite iki vientisos košės, įmaišykite du trynius, miltus, krakmolą, kepimo miltelius, sutarkuotus obuolius, galiausiai – baltymus.
5.
Pasiruoškite du gilesnius dubenėlius: į vieną suberkite džiūvėsėlius, kitame išplakite likusius kiaušinius.
6.
Šaltame vandenyje pamirkytais delnais formuokite kamuoliukus: gnybkite bulvių masės ir tarp delnų formuokite kamuoliukus.
7.
Iš pradžių kiekvieną pavoliokite džiūvėsėliuose, paskui - kiaušinių plakinyje, vėl – džiūvėsėliuose ir po kelis virkite įkaitintame aliejuje ant kiek didesnės nei vidutinės kaitros. Kai jie ims smarkiai rusvėti, išgriebkite ant popierinio rankšluosčio.
8.
Ragaukite su BOCMANO silkių filė su burokėliais ir majonezu, puoškite žalumynais.
AUTORIUS: ZIGMAS
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital