Bulvių ir morkų košė

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 22)
Bulvių ir morkų košė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg bulvių
0,5 kg morkų
1 šaukštas sviesto
Druskos - pagal skonį
0,5-1 stiklinė pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves ir morkas nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Suberti į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol daržovės suminkštės. Nukošti ir sutrinti grūstuve. Pilti virinto pieno, dėti šaukštą sviesto ir gerai išmaišyti. Jei gavosi skystoka košė, tuomet įberti šaukštą manų kruopų. Skanaus!
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital