Bulvių ir moliūgų blynai su pikantišku padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Bulvių ir moliūgų blynai su pikantišku padažu
Bulvių ir moliūgų blynai su pikantišku padažu
Bulvių ir moliūgų blynai su pikantišku padažu
Autorius apie receptą: Su moliūgu dažnas turbūt turi "lengvą" galvos skausmą, kur ir kaip jį panaudoti. Kita vertus, variantų ką pagaminti yra daug, tik reikia arba fantazijos arba tiesiog Su moliūgu dažnas turbūt turi "lengvą" galvos skausmą, kur ir kaip jį panaudoti. Kita vertus, variantų ką pagaminti yra daug, tik reikia arba fantazijos arba tiesiog "pagooglinti". Mano siūlomas variantas labai paprastas, bet tuo pačiu ir skanus bei sotus. Išbandykite ir tikėtina, kad patiekalas prigis jūsų virtuvėje. (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų bulvių (maždaug 6 nedidelių)
200 gramų moliūgų
2 vienetai kiaušinių
0.5 šaukštelio džiovinti krapai
pagal skonį druskos
Padažui:
1 vienetas agurkų (mažo)
2 šaukšteliai majonezo
1 šaukštelis jogurto, natūralaus (arba grietinės)
1 skiltelė česnako (mažos)
1 šakelė krapų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Blyneliams į dubenį įmušti kiaušinius.
2.
Bulves ir moliūgą sutarkuoti burokine tarka, rankomis nuspausti skystį, sudėti į dubenį su kiaušiniais, įberti krapus, pagardinti druska ir gerai išmaišyti.
3.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, dėti šaukštą paruoštos masės ir kepti ant vidutinės kaitros iš abiejų pusių iki kol gražiai apskrus.
4.
Padažui agurką sutarkuoti burokine tarka, nuspausti skystį, sudėti į dubenį.
5.
Česnaką smulkiai supjaustyti, krapus susmulkinti, suberti į dubenį su agurkais. Tuomet įdėti majonezą, jogurtą, pabarstyti druska, pipirais ir gerai išmaišyti.
6.
Blynelius tiekti su padažu ir mėgstamais papildomais priedais - keptais kiaušiniais, skrudinta šonine ar skanauti vienus.
Patarimai:
Padažui labai tinka naudoti šaldytus agurkus žiemai. Juos reikia tik sumaišyti su visais padažo ingredientais ir palikti kambario temperatūroje iki kol iškepsite blynelius.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital