Bulvių ir mėsos užkepėlė

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 30)
Bulvių ir mėsos užkepėlė
Bulvių ir mėsos užkepėlė
Bulvių ir mėsos užkepėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
15 bulvių
500 g kiaulienos sprandinės ar nugarinės
1 svogūnas
1 cukinija
4 pomidorai
3 šaukštai majonezo
300 g fermentinio sūrio
Druskos, pipirų, raudonėlio (pagal skonį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves supjaustyti griežinėliais, apibarstyti druska ir apkepinti iš abiejų pusių. Po to sudėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos.
Ant bulvių sudėti kubeliais supjaustytą mėsą (mėsą prieš tai apkepinti keptuvėje 5-6 min.), susmulkintą cukiniją, pomidorus ir svogūnus. Viską aptepti majonezu ir kepti 250 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 15 minučių.
Temperatūrą sumažinti iki 180 laipsnių, apibarstyti sūriu ir kepti, kol sūris išsilydys.
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital