Bulvių casserole

AUTORIUS:
Santa Maria
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Bulvių casserole
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
650 g - plonomis riekelėmis supjaustytos nuluptos bulvės
400 ml - grietinėlė (10% riebumo) arba pienas (riebesnis, 3,5%–4 %)
65 g - tarkuotas sūris 
10 g - SANTA MARIA bulvių prieskoniai su prieskoninėmis žolelėmis
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Virkite bulvių riekeles piene, kol vidutiniškai išvirs, apie 5–7 min. Tada pabarstykite prieskoniais ir sudėkite į kepimo indą, pateptą sviestu. Riekeles susluoksniuokite, tarpuose įdėdami sūrio, taip pat pabarstydami jo ant viršaus.
Kepkite orkaitėje 180˚C temperatūroje apie 30 min., kol sūris apskrus.
Vėliau supjaustykite gabalėliais ir patiekite patiekalą karštą.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital