Bulvių apkepas "Provansas"

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 45)
Bulvių apkepas "Provansas"
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
700 g bulvių
200 g kubeliais supjaustytos bandelės (arba batono)
1 indelis tuno aliejuje
1 stiklinė sauso balto vyno
3 kietai virti kiaušiniai
3 šaukštai sukapotų žalių petražolių
druskos
pipirų
1/4 šaukštelio čiobrelių
1 šaukštelis sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Perdėti tuną į dubenėlį, trupinti šakute, įberti druskos, pipirų, čiobrelių, gerai išmaišyti su vynu.
Kubeliais supjaustytą bandelę įmesti į pašildytą keptuvę, įdėti sviesto, išmaišyti, apskrudinti.
Nuskustas ir nuplautas bulves supjaustyti griežinėliais, 3-4 min. įmesti į truputį pasūdytą verdantį vandenį, nusunkti per sietelį.
Atsparų karščiui pusdubenį įpilti pusę tuno padažo, sudėti bulves, apipilti likusiu padažu, pabarstyti apskrudintos bandelės kubeliais, įdėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 50 min.
Patiekiant pabarstyti smulkiai sukapotais kiaušiniais ir žaliomis petražolėmis.
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Milda
2010-08-23 15:35
Labai skanus patiekalas. ATSAKYTI
Atrūrė
2010-08-23 15:32
gerai, kad bent jau nereikia tarkuoti bulviu, pats nemaloniausias darbas :) ATSAKYTI
Jurgita
2010-08-23 14:45
Receptas nesudetingas, greit paruošiamas, turėtu buti skanu :). ATSAKYTI
Meida
2010-08-23 14:39
tikras lietuviskas patiekalas :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital