Perdėti tuną į dubenėlį, trupinti šakute, įberti druskos, pipirų, čiobrelių, gerai išmaišyti su vynu.
Kubeliais supjaustytą bandelę įmesti į pašildytą keptuvę, įdėti sviesto, išmaišyti, apskrudinti.
Nuskustas ir nuplautas bulves supjaustyti griežinėliais, 3-4 min. įmesti į truputį pasūdytą verdantį vandenį, nusunkti per sietelį.
Atsparų karščiui pusdubenį įpilti pusę tuno padažo, sudėti bulves, apipilti likusiu padažu, pabarstyti apskrudintos bandelės kubeliais, įdėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 50 min.
Patiekiant pabarstyti smulkiai sukapotais kiaušiniais ir žaliomis petražolėmis.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)