Bulvių apkepas

AUTORIUS:
Anelė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 69)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 69)
Bulvių apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8 vidutinio dydžio bulvės
1,5 galvos svogūno
5 šaukštai augalinio aliejaus
1 ryšelis petražolių
5 kiaušiniai
Druska, pipirai - pagal skonį
2 žiupsnelių ciberžolės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus pakepinu keptuvėje, kol gražiai pagelsta.
Bulves verdu su lupenomis apie 25-30 minučių.
Nuluptas bulves supjaustau norimo dydžio gabaliukais (dažniausiai labai smulkiai ar net sutrinu).
Į bulves įmaišau kepintus svogūnus, smulkintas petražoles, prieskonius ir išplaktus kiaušinius.
Sudedu masę į kepimo formą ir kepu apie 1 valandą 180° C orkaitėje.
AUTORIUS: Anelė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Egle
2012-11-04 19:05
o ką čia taip ilgai reikia kepti ?bulvės virtos,o kiaušinių tikrai nereikia kepti valandą ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital