Bulviniai zrazai, įdaryti mėsa

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Bulviniai zrazai, įdaryti mėsa
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
100 g bulvių
30 g virtos jautienos
5 g svogūno
0,25 kiaušinio (1/4)
10 g sviesto
10 g grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Su lupenomis išvirtas bulves sumalti mėsmale, pasūdyti, įdėti kiaušinį, išmaišyti, suformuoti apvalius blynus. Į kiekvieno blyno vidurį įdėti faršo, pagaminto iš virtos mėsos, sumaišytos su svieste apkeptu svogūnu. Tada blyno kraštus sujungti, suformuoti ovalą ir apkepti keptuvėje su sviestu. Tuomet įdėti į karštą orkaitę 7 min. Patiekti su grietine.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Vireja
2022-10-24 07:43
Čia Žemaičių blynai. O ne zrazai. ATSAKYTI
laura
2013-03-03 18:59
bet gi tie zrazai dar kepe keptuvej,todel jie ir yra apskrude... ATSAKYTI
PRITARIU
2011-03-03 22:58
gagai :)))))ir dar pastebejimas.. karstoj orkaitej blynai neapkeps per 7 min kaip nufotografuiota nuotraukoje... tikrai papjuatas grybas. ATSAKYTI
gaga
2010-05-18 20:58
nu cia nieka panasaus y zrazus nematau,tiesiog zemaiciu blynai su mesa,zrazu pavadinimas net nelimpa,cia zeurei papjautas grybas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital