Bulviniai vėdarai su lašinukais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Bulviniai vėdarai su lašinukais
Bulviniai vėdarai su lašinukais
Bulviniai vėdarai su lašinukais
Bulviniai vėdarai su lašinukais
Bulviniai vėdarai su lašinukais
Autorius apie receptą: Gardiems pietums bulviniai vėdarai su lašinukais. Gardiems pietums bulviniai vėdarai su lašinukais. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 pakelis kiaulių žarnų (storų)
12 vienetų bulvių (didelių)
200 gramų lašinukų
200 mililitrų pieno
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį vandens
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį pripilti vandens, sudėti žarnas ir palikti visai nakčiai.
2.
Bulves, morką ir svogūną sutarkuoti smulkia bulvių tarka, sudėti į dubenį, įpilti pieno, sudėti lašinukus, druską, pipirus ir įspausti česnako, išmaišyti.
3.
Žarnas supjaustyti norimo ilgio gabalais, galą sutvirtinti dantų krapštukais, įdaryti paruoštu įdaru, sutvirtinti dantų krapštukais.
4.
Kepimo formą ištepti aliejumi, dėti paruoštus vėdarus, kepti įkaitintoje iki 170 C laipsnių temperatūros orkaitėje 10 minučių. Tuomet vėdarus subadyti dantų krapštuku ir dar kepti apie 45 minutes iki kol gražiai apskrus.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Zuzana
2020-11-26 18:00
Jeigu turinį supylėt kiek telpa, tai neabejoju, kad žarnos suplyšo. O reikėtų šitą priminti kepėjoms, kurios gal dar nekepė ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital