Bulviniai vėdarai kitaip - vištienos odelėse

AUTORIUS:
Indrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Bulviniai vėdarai vištienos odelėse
Autorius apie receptą: Labai skanu. Be to, lyg produktas ir reabilituotas. Tai va - šiandien pietums vėdarai kitaip. Bulvių tarkiai įsukti į vištienos odeles. Odeles perku turguje, kaip beje, ir bulves. Labai skanu. Be to, lyg produktas ir reabilituotas. Tai va - šiandien pietums vėdarai kitaip. Bulvių tarkiai įsukti į vištienos odeles. Odeles perku turguje, kaip beje, ir bulves. Indrė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų vištų odelių
pagal skonį druskos
pagal skonį kmynų
pagal skonį česnako
Įdarui:
1 kilogramas bulvių
100 gramų spirgučių
2 vienetai svogūnų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį sudėti odeles, pabarstyti druska, kmynais ir įspausti česnaką, išmaišyti ir palikti pastovėti.
2.
Įdarui bulves nuskusti, sutarkuoti smulkesne tarka (naudojau smulkesnę nei burokinė). Svogūnus susmulkinti, suberti į dubenį su bulvėmis, tuomet dėti spirgučius, berti druską, pipirus ir išmaišyti.
3.
Odelę ištiesti, paspausti ranka, dėti paruošto įdaro, užlenkti du šoninius kraštus, tuomet susukti lyg balandėlius.
4.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti paruoštus vėdarus.
5.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių laipsnių temperatūros orkaitėje apie 1 valandą. Kepant galima kelis kartus apšlakstyti atsiradusiais riebalais, o tikslus kepimo laikas priklauso nuo orkaitės, tad stebėkite pagal odelės apkepimą.
AUTORIUS: Indrė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Aurelija
2023-02-15 07:02
Reiks pabandyti nu jo tarkis gi gali būt skistokas dar pakepinti spirgučiai ar žali nesupratau ATSAKYTI
Janina
2023-02-13 21:39
Susigundziau nusipirkau odeliu. Dabar galvoju kad tie tarkiai bus skystoki tai kaip suvyniot kaip balandeli? Nuotraukoj taip graziai atrodo. Pradejau abejot ar man pavyks ATSAKYTI
Agnė
2023-02-14 09:28
Jei bus daug bulvių skysčio, galite kiek nuvarvinti, bus sausesni ir turėtų tikrai pavykti :) ATSAKYTI
Nijolė.
2022-07-13 11:55
Šitas bulvių vėdaru receptas receptas suintrigavo.Bandisim gaminti ir nustebinti artimosius.Ačių. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital