Bulviniai vėdarai kitaip - su cukinijomis!

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Bulviniai vėdarai su cukinija
Autorius apie receptą: Skonis super! Man net skaniau už įprastus, o ir žymiai sveikiau. Skonis super! Man net skaniau už įprastus, o ir žymiai sveikiau. Mėgėja kepėja
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai bulvių
700 gramų cukinijų (be sėklų)
1 pakelis kiaulių žarnų (nepanaudojau 70 centimetrų)
2 vienetai svogūnų
1 vienetas kiaušinių
50 gramų krakmolo
2 šaukšteliai druskos
1.5 šaukštelio kmynų
0.5 šaukštelio pipirų
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuskustas bulves, nuluptus svogūnus ir cukiniją sutarkuoti. Įmušti kiaušinį, sudėti krakmolą, druską, pipirus, kmynus ir viską išmaišyti.
2.
Paruoštus tarkius sudėti į išplautas kiaulių žarnas. Dėti vėdarus į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti apie valandą 200 C laipsnių temperatūroje.
3.
Po pirmų 10 kepimo minučių vėdarus subadyti dantų krapštuku, stengiantis pradurti iškilusias oro puslytes. Po dar 10 minučių vėl pabadyti.
4.
Prieš kepimo pabaigą aptepti sviestu, kad gražiai apskrustų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital