Bulviniai sklindžiai iš tarkuotų bulvių

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Bulviniai sklindžiai iš tarkuotų bulvių
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Bulvės, 250 gramų
Kiaušiniai, 0.25 vieneto
Taukai (kiaulių), ar aliejus, 25 gramai
Bruknės, uogienė, 35 gramai
Grietinė, 30 gramų
Druska, pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves sutarkuokite, sudėkite ketvirtį kiaušinio, druską ir išmaišykite. Keptuvėje į įkaitintus taukus šaukštu dėkite bulvių masę ir dar kiek paspauskite. Apkepus vienai pusei, apverskite ir apkepkite antrąją. Blynus reikia versti tik vieną kartą, tada jie būna šviesesnės spalvos ir skanesni. Vartomi keletą kartų jie prisigeria taukų ir būna ne tokie skanūs. Su blynais patiekiama grietinė ir mėgstama bruknių, spanguolių ar kita uogienė. Iš tos pačios tarkės galima kepti vieną didelę blyną per visą keptuvę. Tada reikia į bulvių masę dėti spirgučių ir kepti orkaitėje.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital