Bulviniai rageliai su sūrio įdaru

AUTORIUS:
Lina Petraitienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Bulviniai rageliai su sūrio įdaru
Autorius apie receptą: Vakarienei bulviniai rageliai su sūrio įdaru. Šiuos bulvinius ragelius visad darau pagal šį receptą, kaip ir žemaičių blynus, didžkukulius, ragelius. Vakarienei bulviniai rageliai su sūrio įdaru. Šiuos bulvinius ragelius visad darau pagal šį receptą, kaip ir žemaičių blynus, didžkukulius, ragelius. Lina Petraitienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas bulvių (virtų)
200 gramų sūrio (apytikriai)
120 gramų krakmolo
1 vienetas kiaušinių
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves sumalti, sudėti į dubenį.
2.
Į dubenį su bulvėmis suberti krakmolą, įmušti kiaušinį ir suminkyti iki vientisos masės.
3.
Sūrį susmulkinti.
4.
Iš paruoštos masės imti gabaliuką, daryti paplotėlį, per vidurį dėti sūrio ir suformuoti ragelius.
5.
Į gilią keptuvę ar puodą pilti aliejaus, įkaitinti, sudėti suformuotus ragelius ir kepti iki kol apskrus ir iškeps. Patiekti su sviesto ir grietinės padažu.
Patarimai:
Padažui į keptuvę dėti apie 50 g sviesto, ištirpinti ant nedidelės ugnies, sudėti 100 g grietinės ir išmaišyti. Pagardinti druska ar mėgstamais prieskoniais.
AUTORIUS: Lina Petraitienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital