Bulviniai rageliai su mėsa

AUTORIUS:
Laima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Bulviniai rageliai su mėsa
Autorius apie receptą: Skanus, lengvai pagaminamas patiekalas, kuris pavyks iš pirmo karto net neįgudusioms šeimininkėms. Įdarui galima naudoti sūrį, virtą mėsą, troškintas daržoves ar grybus. Skanus, lengvai pagaminamas patiekalas, kuris pavyks iš pirmo karto net neįgudusioms šeimininkėms. Įdarui galima naudoti sūrį, virtą mėsą, troškintas daržoves ar grybus. Laima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų bulvių (virtos)
200 gramų faršo
100 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai miltų
3 šaukštai džiūvėsėlių
1 šaukštas krakmolo
2 skiltelės česnako
2 žiupsneliai džiovintų bazilikų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
Padažui:
50 gramų grietinės
50 gramų sviesto
Kepimui:
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į virtas ir sumaltas bulves sudėti krakmolą, kiaušinį, varškę, miltus, po žiupsnelį druskos bei džiovintų bazilikų ir išminkyti tešlą.
2.
Įdarui suminkyti maltą mėsą su smulkintu česnaku, druska ir pipirais.
3.
Iš bulvių masės, į vidų įdėjus paruošto faršo, suformuoti nedidelius ragelius, juos apvolioti džiūvėsėliuose.
4.
Kepti gilesnėje keptuvėje, gerai įkaitintame aliejuje, kol iš visų pusių gražiai apskrus. Patiekti su grietinės ir sviesto padažu, pagardintu druska ir džiovintais bazilikais.
AUTORIUS: Laima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital