Bulviniai lietiniai itališkai

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Bulviniai lietiniai itališkai
Bulviniai lietiniai itališkai
Bulviniai lietiniai itališkai
Bulviniai lietiniai itališkai
Bulviniai lietiniai itališkai
Bulviniai lietiniai itališkai
Bulviniai lietiniai itališkai
Bulviniai lietiniai itališkai
Bulviniai lietiniai itališkai
Bulviniai lietiniai itališkai
Bulviniai lietiniai itališkai
Autorius apie receptą: Tokie skanūs, kad jokių kitų nesinorės! Itin paprastas, tačiau dėmesio vertas patiekalas, kuriam sunku atsispirti, o čimičiuri padažas viską dar labiau pagardins. Blynus Tokie skanūs, kad jokių kitų nesinorės! Itin paprastas, tačiau dėmesio vertas patiekalas, kuriam sunku atsispirti, o čimičiuri padažas viską dar labiau pagardins. Blynus valgome šiltus - pagardiname itališku kumpiu, pelėsiniu sūriu, gabalėliu sviesto ir pagamintu padažu. (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
2 vienetai bulvių
1 vienetas kiaušinių
5 šaukštai kvietinių miltų
200 mililitrų pieno
pagal skonį druskos
Padažui:
1 sauja petražolių
1 vienetas aitriosios paprikos
1 vienetas šalotinių svogūnų
3 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį kumino
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ruošiame blynus: rankomis sutarkuojame bulves, įberiame druskos. Viską gerai išmaišome ir pilame plaktą kiaušinį.
2.
Dar kartą išmaišius pilame pieną ir beriame miltus. Viską gerai permaišome ir kepame riebalais įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių po 2 minutes.
3.
Gaminame padažą: susmulkiname petražoles, į grūstuvą įspaudžiame česnako skilteles ir negailime alyvuogių aliejaus. Smulkiai supjaustome trečdalį aitriosios paprikos, pusę šalotinio svogūno ir viską kartu dedame į grūstuvą.
4.
Gerai permaišius, pilame alyvuogių aliejaus ir beriame vieną arbatinį šaukštelį kumino ir aitriosios paprikos mišinio.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital