Bulviniai krepšeliai orkaitėje su daržovėmis, kumpiu ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Bulviniai krepšeliai orkaitėje
Bulviniai krepšeliai orkaitėje
Bulviniai krepšeliai orkaitėje
Bulviniai krepšeliai orkaitėje
Bulviniai krepšeliai orkaitėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Pagrindui:
500 gramų bulvių
4 vienetai kiaušinių trynių
70 gramų sūrio
50 gramų sviesto
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Įdarui:
200 gramų grybų (naudojau pievagrybius)
150 gramų grietinėlės
100 gramų rūkyto kumpio
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
3 skiltelės česnako
šiek tiek krapų
šiek tiek prieskonių
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išvirkite bulves.
2.
Įdarui supjaustytus grybus apkepkite aliejuje, tada sudėkite burokine tarka tarkuotas morkas, smulkintą svogūną ir česnaką, įberkite prieskonių ir viską išmaišykite. Kepinkite ant mažos ugnies, sudėkite kubeliais pjaustytą kumpį, smulkintus krapus, įpilkite grietinėlę ir viską patroškinkite. Palikite įdarą atvėsti.
3.
Kai bulvės išvirs, nupilkite ne visą vandenį, truputėli palikite, kad bulvių košė būtų minkšta. Sutrinkite bulves, dėkite sviestą, kiaušinių trynius, tarkuotą sūrį ir labai gerai išmaišykite.
4.
Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir su konditeriniu švirkštu ant jos suformuokite krepšelius. Bulvių krepšelius patepkite plaktu kiaušinio tryniu. Kepkite 180 C laipsnių orkaitėje, kol gražiai pagels. Tada sudėkite įdarą, užtarkuokite sūrio ir kepkite dar 15 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (5)
Nesvarbu
2021-04-10 15:09
O kokius prieskonius dėti? ATSAKYTI
Greta
2021-04-12 09:23
Kokius tik mėgstat, aš dažniausiai arba žolelių įdedu (raudonėlio, baziliko), arba kokį mišinį be druskos, pvz., vištienai, šašlykams, ar kokį turiu :) ATSAKYTI
Inga
2021-04-12 09:26
Naudokit tokius, kokius mėgstat. Galima aštrius naudoti, jei mėgstate, kokį nors prieskonių mišinį ar tiesiog maltus pipirus, druską, prieskonines žoleles... :) ATSAKYTI
Aguona
2018-12-30 12:06
geriau kepti keksiuku formelese ATSAKYTI
aš esu aš
2018-12-30 12:38
ar tie krepšeliai neištežta, tokie standus ir buna ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital