Bulviniai blynai įdomiau - su varške ir dešrelėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Bulviniai blynai su varške ir dešrelėmis
Bulviniai blynai su varške ir dešrelėmis
Bulviniai blynai su varške ir dešrelėmis
Autorius apie receptą: Tai patobulintų bulvinių blynų receptas, kuris pasitarnauja norint kiek sotesnės ir įdomesnės vakarienės ar pietų. Blynai, žinoma, skaniausi patiekti su grietine, bet taip Tai patobulintų bulvinių blynų receptas, kuris pasitarnauja norint kiek sotesnės ir įdomesnės vakarienės ar pietų. Blynai, žinoma, skaniausi patiekti su grietine, bet taip pat tinka pagardinti graikišku jogurtu ar gaiviu jogurtiniu padažu su agurkais. Aš bulves tarkuoju dviejų tipų tarkomis – viena stambesne, kita smulkesne. Jei tarkuosite tik stambia tarka, sutarkuotos bulvės sunkiai susijungs su kitais ingredientais ir ne itin gerai iškeps, o sutarkavus bulves tik smulkia tarka, bulvių masė gaunasi gana skysta. Tad tarkuojant pusę bulvių stambiau, kitą pusę smulkiau – blynai iškepa idealiai. Be to, šis receptas yra labai naudingas, kai norisi sunaudoti varškės ir dešros likučius. Vietoje dešros taipogi galite naudoti smulkiai supjaustytą karšto rūkymo kumpelį. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
150 gramų varškės 9%
2 vienetai rūkytos dešrelės (naudojau plonas ilgas Medžiotojų)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų (nedidelių)
2 šaukštai miltų
0.5 šaukštelio druskos
1/3 šaukštelio juodųjų pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nulupame svogūną, susmulkiname.
2.
Dešreles supjaustome plonais griežinėliais.
3.
Varškę sutriname su kiaušiniais, druska ir pipirais naudojant šakutę. Sumaišome su svogūnu, dešrelėmis ir miltais.
4.
Bulves nulupame. 3 bulves sutarkuojame smulkia tarka, o likusias 2 – stambia tarka. Sutarkuotas bulves sudedame į sietelį ir nuspaudžiame skystį. Sumaišome su varškės mase.
5.
Keptuvėje įkaitiname šiek tiek aliejaus ant silpnesnės vidutinės ugnies. Dedame po kupiną valgomą šaukštą bulvių masės, suformuojame plokščius, apvalius blynelius ir kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda. Taip iškepame visus blynelius. Patiekiame su grietine ir bulvių prieskoniais ar žalumynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital