Bulviniai blynai su sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Bulviniai blynai su sūriu
Bulviniai blynai su sūriu
Bulviniai blynai su sūriu
Bulviniai blynai su sūriu
Bulviniai blynai su sūriu
Bulviniai blynai su sūriu
Autorius apie receptą: Šiemet artėjant Užgavėnėms sugalvojau, kad noriu pagaminti ne tik saldžių blynų variantą, bet ir sūrių! Todėl noriu su Jumis pasidalinti net labai vykusiu receptu! Čia man Šiemet artėjant Užgavėnėms sugalvojau, kad noriu pagaminti ne tik saldžių blynų variantą, bet ir sūrių! Todėl noriu su Jumis pasidalinti net labai vykusiu receptu! Čia man labai pagelbėjo Kauno grūdų aukščiausios rūšies kvietiniai miltai 550C. Šie miltai pasižymi universalumu, todėl tinka visų rūšių tešlai ruošti! Taigi dalinuosi su Jumis bulvinių blynų receptu, kuris tiks tiek mažiems, tiek dideliems! Tiesa, jei turite vakarykštės bulvių košės - ji tobulai tiks šiems blynams gaminti! (...daugiau) Irina Bedulska
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų bulvių
200 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų aukščiausios rūšies 550 C) (apytikriai)
50 gramų čederio sūrio (arba kietojo sūrio)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį svogūnų laiškų
Patiekiant:
pagal poreikį sūdytos lašišos
pagal poreikį tepamo varškės sūrelio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išverdame bulves ir iš jų padarome bulvių košę. Palaukiame, kol visiškai atauš.
2.
Pjaustome svogūnų laiškus, sutarkuojame sūrį. Viską beriame į košę, pagardiname druska ir prieskoniais. Beriame miltus. Reikia berti tiek, kad tešla nebūtų skysta, maišome.
3.
Tešlą daliname į lygias dalis ir formuojame blynus. Neišsigąskite, tešla lips prie rankų.
4.
Kiekvieną blyną voliojame miltuose ir dedame į aliejuje įkaitintą keptuvę. Kepame iki aukso spalvos plutelės.
5.
Iškeptus blynus labai skanu pagardinti sūdyta lašiša bei tepamu varškės sūreliu, bet mano vaikai valgė be nieko.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital