Bulviniai blynai su grūdėtos varškės padažu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Bulviniai blynai su grūdėtos varškės padažu
Bulviniai blynai su grūdėtos varškės padažu
Bulviniai blynai su grūdėtos varškės padažu
Autorius apie receptą: Kai noriu bulvinių blynų, o tingiu jungti tarkavimo mašiną, tada gelbsti šis bulvinių blynų variantas. Greiti bulviniai blynai tarkuoti per burokinę tarką. Kai noriu bulvinių blynų, o tingiu jungti tarkavimo mašiną, tada gelbsti šis bulvinių blynų variantas. Greiti bulviniai blynai tarkuoti per burokinę tarką. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 vienetai bulvių
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai miltų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
Padažui:
300 gramų grūdėtos varškės
1 šaukštas krapų (smulkintų)
1 šaukštas svogūnų laiškų (smulkintų)
1 skiltelė česnako
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nuskutame ir sutarkuojame burokine tarka.
2.
Į bulvių masę mušame kiaušinį, beriame miltus. Masę gerai išmaišome, pagardiname druska, pipirais.
3.
Kepame blynus, gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus.
4.
Į grūdėtą varškę įmaišome smulkintą česnaką, žalumynus. Pagardiname druska. Patiekiame padažą kartu su blynais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital