Bulviniai blynai

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Bulviniai blynai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg bulvių
1 kiaušinis
0,5 stiklinės miltų
1 svogūnas
druska
aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Svogūną nulupame ir įtarkuojame į bulves. Įmušame kiaušinį. Suberiame miltus ir druską. Viską gerai išmaišome. Kepame ant gerai įkaitintos keptuvės su trupučiu aliejaus iš abiejų pusių, kol paskrus. Patiekiama su grietine ar spirgučiais, taip pat labai tinka svogūninis mirkalas.
AUTORIUS: Karina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
maryte
2011-12-29 19:31
as jai neturiu nei miltu nei krakmolo ka tada daryti ar galima kepti be miltu ir krakmolo bulvinius blynus? aciu uz atsakyma ATSAKYTI
Vilė
2011-02-03 13:23
Aš tai dedu ne miltus, o krakmolą - man skaniau. Miltai labai kietina tešlą ir dar dedu truputį grietinės, tai tešla ne taip greit tamsėja ATSAKYTI
Mariuzas
2011-01-20 10:28
tai linai daryk juodus ot tau skanu bus, ATSAKYTI
linas
2011-01-14 12:05
paroditi blinai mazai apkepti neturi isvaizdos blinai turi buti labiau apkepti kad igautu ivaizdi tada ir skaniau valgisis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital