Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
Tešlai: | ||
400 gramų | bulvių (virtų su lupena ir nuluptų) | |
280 gramų | kvietinių miltų (apytikriai) | |
70 gramų | sviesto (ištirpinto) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Įdarui: | ||
1 vienetas | vištienos ketvirčių (virto, žr. patarimus) | |
300 gramų | baravykų (apvirtų) | |
1 vienetas | svogūnų | |
1 pundelis | krapų | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Padažui: | ||
180 mililitrų | vištienos sultinio | |
100 gramų | grietinės (naudojau 24 %) | |
1 pundelis | krapų | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal skonį | provanso žolelių | |
Kepimui: | ||
pagal poreikį | aliejaus |