Bulvinės tešlos pyragas su grybais - labai skanus

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Grybų pyragas
Grybų pyragas
Grybų pyragas
Grybų pyragas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
400 gramų bulvių (išvirtų su lupenomis)
300 gramų miltų
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas kiaušinių trynių
50 gramų sviesto (+trupučio formai sutepti)
3 šaukštai pieno
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
Įdarui:
400 gramų grybų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
50 gramų kiaulienos šoninės
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių baltymų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves nulupti ir sutarkuoti, įmaišyti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Supilti tirpintą sviestą, vieną kiaušinį ir vieną trynį, įpilti pieną, suberti druską ir išminkyti vientisą tešlą.
2.
Įdarui grybus pakepinti su smulkinta šonine ir svogūnu. Išplakti kiaušinius ir sumaišyti su paruoštais grybais.
3.
Kepimo formą ištepti sviestu, paimti dalį tešlos ir iš jos suformuoti apkepo padą ir kraštelius. Sudėti atvėsintą įdarą ir iš likusios tešlos suformuoti pyrago viršų. Viršų aptepti kiaušinio baltymo plakiniu.
4.
Kepti pyragą iki 175 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital