Bulvinė pica

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Bulvinė pica
Autorius apie receptą: Bulvinė pica - paprasčiau pavadinus tai – užkepėlė su bulvėmis ir malta kiauliena. Skanus ir sotus pietų patiekalas. Bulvinė pica - paprasčiau pavadinus tai – užkepėlė su bulvėmis ir malta kiauliena. Skanus ir sotus pietų patiekalas. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
4 vienetai bulvių
500 gramų kiaulienos (maltos)
2 vienetai kiaušinių
50 gramų fermentinio sūrio
0.5 vieneto svogūnų
2 šaukštai grietinės
2 šaukštai kvietinių miltų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūną smulkiai supjaustome.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Sudedame kiaulienos faršą, pasmulkintą svogūną, pabarstome druska ir pipirais. Pakepiname, kol faršas iškeps.
3.
Bulves nuskutame ir sutarkuojame burokine tarka. Atskirai sutarkuojame sūrį.
4.
Į dubenį mušame kiaušinius, sudedame grietinę, įberiame miltus, pagardiname druska. Išplakame iki vientisos konsistencijos masės, kad neliktų gumuliukų.
5.
Į kepimo indą arba kelis mažesnius, jei kepsite porcijomis, paskirstome bulves. Užpilame kiaušinių-grietinės plakiniu. Ant viršaus dedame pakepintą faršą, pabarstome tarkuotu sūriu.
6.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital