Bulvienė su džiovintais grybais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Bulvienė su džiovintais grybais
Bulvienė su džiovintais grybais
Bulvienė su džiovintais grybais
Autorius apie receptą: Skani, soti, kvepianti rudeniu. Jeigu mėgstate trintas sriubas, šią sriubą galima trinti ir turėsite kreminę bulvienę. Mano šeima nubalsavo, kad nori netrintos sriubos, tad Skani, soti, kvepianti rudeniu. Jeigu mėgstate trintas sriubas, šią sriubą galima trinti ir turėsite kreminę bulvienę. Mano šeima nubalsavo, kad nori netrintos sriubos, tad tokią ir viriau. Receptą radau žurnale „Beatos virtuvė“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
800 gramų bulvių
2 vienetai poro
2 litrai vandens (arba sultinio)
2 vienetai morkų
70 gramų parmezano sūrio (tarkuoto)
30 gramų sviesto
1 saujelė džiovintų baravykų
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Džiovintus baravykus užpilame verdančiu vandeniu ir paliekame šiek tiek pabrinkti (užteks tiek laiko, kol ruošime daržoves sriubai).
2.
Porus nuplauname, supjaustome nedideliais gabalėliais. Morką nuskutame ir sutarkuojame šiaudeliais.
3.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Suberiame porus ir morkas. Pakepiname, vartant, kol daržovės šiek tiek suminkštės.
4.
Bulves nuskutame ir supjaustome kubeliais.
5.
Į puodą beriame bulves, pakepintas daržoves, sudedame džiovintus baravykus (jei labai dideli gabalėliai, pasmulkiname), supilame ir skystį, kuriame mirko grybai, įpilame 2 l vandens arba sultinio.
6.
Sriubą užkaičiame virti. Verdame apie 30 min. Į sriubą sudedame tarkuotą sūrį. Išmaišome, ragaujame, jie trūksta druskos, beriame jos, pagardiname pipirais, smulkintais krapais.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vilija
2020-08-30 13:13
Puikiai pavyko ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital