Bulvės, virtos riebaluose

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Bulvės, virtos riebaluose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
8—10 bulvių,
riebalų virimui,
druskos.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės nulupamos, supjaustomos 4 cm ilgio ir 1 cm storio šiaudeliais ir sudedamos į vandenį. Į indą su ištirpintais ir įkaitintais riebalais dedamos nusausintos bulvės. Jos turi laisvai plaukioti. Po 10 min. kiaurasamčiu išgriebiamos, nuvarvinami riebalai. Taip apvirtas bulves galima laikyti ilgesnį laiką. Prieš valgant vėl sudedamos į įkaitintus riebalus ir verdama, kol pagelsta. Išgriebus kiaurasamčiu, užbarstomos smulkia druska. Valgoma su karštais mėsos ir žuvies patiekalais. Salotos paruoštos!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Laima
2015-10-11 11:32
Rasot tai rasikite aiskeu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital