Bulvės su padažu

AUTORIUS:
Ingrida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Bulvės su padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg bulvių
350 g jautienos (konservas)
1 didelis svogūnas
pievagrybiai
4 didelės skiltelės česnako
aliejus
sviestas
krapai
grietinė
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirti bulves pasūdintame vandenyje, kartu įmetus kelias šakeles krapų. Kol verda bulvės į keptuvę su gabalėliu sviesto ir šlakeliu aliejaus sudedame trupintus svogūnus, supjaustytus plonais griežinėliais. Kai svogūnai pradeda minkštėti įdedame mažą gabalėlį sviesto, sudedame smulkintus pievagrybius, po kelių minučių įdedame trintas česnako skilteles ir kelis šaukštus grietinės. Viską troškiname ant silpnos ugnies apie 5 min ir įdedame jautieną. Troškiname dar apie 10 min, kol susidaro viena masė, tarsi padažas.
Kai išverda bulvės nusunkiame ir į kitą keptuvę įdedame gabalėlį sviesto, sudedame bulves ir pakepiname, kol iš visų šonų apskrunda. Dedame į lėkštę po kelias bulves ir šone įpilame padažą su jautiena.
SKANAUS!
AUTORIUS: Ingrida
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
RR
2015-11-24 16:41
o tai kaip cia tuos svogunus sutrupinti ????????????
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital