Sūriu ir šonine įdarytos bulvės

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sūriu ir šonine įdarytos bulvės
Sūriu ir šonine įdarytos bulvės
Sūriu ir šonine įdarytos bulvės
Sūriu ir šonine įdarytos bulvės
Autorius apie receptą: Bulves skanaukite su mėgstamais padažais, aš valgiau su grietine, bet sekančią dieną valgau su pomidorų-majonezo padažiuku, buvo tikrai skanu. Toks patiekalas tikrai tiks su Bulves skanaukite su mėgstamais padažais, aš valgiau su grietine, bet sekančią dieną valgau su pomidorų-majonezo padažiuku, buvo tikrai skanu. Toks patiekalas tikrai tiks su įvairiausiais padažais. Įdarytas bulves galite patiekti ir kaip užkandį, tik tuomet gamybai rinkčiausi mažesnes bulvytes. (...daugiau) Liucija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai bulvių (vidutinio, vienodo dyžio)
150 gramų šaltai rūkytos šoninės (ar rūkyto kumpio/dešros)
1 vienetas svogūnų (nedidelių)
1 sauja fermentinio sūrio (smulkiai tarkuoto)
3 šaukštai grietinės
0.5 šaukštelio paprikos miltelių
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves švariai nuplauname, sudedame ant orkaitės skardos, apšlakstome aliejumi, šiek tiek jame apvoliojame, pabarstome druska ir kepame 200 C įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min, kol bulvės suminkštėja (kepimo trukmė priklauso nuo bulvių dydžio, jei laba didelės – kepkite ilgiau). Bulves paliekame atvėsti.
2.
100 g šoninės ir svogūną susmulkiname, apkepiname keptuvėje su trupučiu aliejaus, paliekame šiek tiek atvėsti ir sumaišome su grietine, sūriu, pagardiname druska, pipirais.
3.
Bulves pailgai perpjauname perpus, šaukšteliu išskobiame vidų, tik ne iki pačių kraštų. Į vidų sudedame įdaro, likusius 50 g šoninės susmulkiname ir apibarstome ant bulvių įdaro.
4.
Bulves sudedame į tą pačią skardą su likusiu aliejumi, kepame 10-15 min. 200 C įkaitintoje orkaitėje, kol bulvės gražiai apskrus. Iškeptas bulves apibarstome paprikos milteliais. Patiekiame su mėgstamais padažais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital