Bulgariški mėsos maltinukai su slaptu ingredientu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Bulgariški mėsos maltinukai su slaptu ingredientu
Bulgariški mėsos maltinukai su slaptu ingredientu
Bulgariški mėsos maltinukai su slaptu ingredientu
Autorius apie receptą: Šie maltinukai man buvo atradimas. Na prisipažinkite, kuri į maltinukus beriate sodos? Aš irgi nedėjau. Perskaičius šį receptą kirbėjo mintis, kad nesąmonė. Teko Šie maltinukai man buvo atradimas. Na prisipažinkite, kuri į maltinukus beriate sodos? Aš irgi nedėjau. Perskaičius šį receptą kirbėjo mintis, kad nesąmonė. Teko perskaityti daug nuomonių, atsiliepimų ir tikrai buvo daug pagyrų, tad surizikavau. Tikrai nebijokite įberti sodos, nes ji mėsai suteikia lengvumo ir maltinukus tarsi išpurena. Tad šis bulgariškos virtuvės patiekalas, man buvo puikus atradimas. Valgyti galite su norimu garnyru, kaip jūs mėgstate. Šį kartą aš dalinuosi tik pačių maltinukų receptu. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų maltos mėsos (kiaulienos ar kitokios)
2 vienetai kiaušinių
1 riekelė batono
1 šlakelis pieno
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
2 šaukštai kvietinių miltų
0.5 šaukštelio sodos
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūną ir česnaką sukapoti. Į dubenėlį įpilti pieną, įdėti batono riekelę ir pamirkyti, vėliau nuspausti skystį.
2.
Į dubenį dėti mėsą, suberti svogūną, druską, pipirus, česnaką, miltus, sodą, įmušti kiaušinius ir įdėti batono riekelę. Viską gerai minkyti bent 10 minučių iki kol gerai susimaišys.
3.
Maltinukų masę dėti į šaldytuvą bent 30 minučių.
4.
Kai masė atvės, rankas sudrėkinti vandeniu ir formuoti maltinukus.
5.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti maltinukus ir kepti po kelias minutes iš abiejų pusių iki kol gražiai apkeps ir maltinukai iškeps. Tiekiame su tortilija, šviežiomis daržovėmis, salotomis ar kitu mėgiamu garnyru.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital