Bulgariška sriuba

AUTORIUS:
Nijolė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Bulgariška sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
70 g maltos mėsos
30 g ryžių
Petražolės, truputį
2 kiaušiniai
25 g sviesto
50 g kvietinių miltų
60 g jogurto
750 ml vandens
50 g svogūnų
Druska, pagal skonį
Juodieji pipirai, pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsa gerai sumaišoma su trupučiu smulkiai supjaustytų svogūnų, puse petražolių ir vienu baltymu, pagal skonį pasūdoma ir pabarstoma pipirais. Iš paruošto faršo padaromi nedideli apvalūs kukuliai. Jie pavoliojami miltuose ir sumetami į verdantį pasūdytą vandenį, į kurį prieš tai įdedama svogūnų, petražolių. Kukulius pavirinus 30 min., į puodą suberiami ryžiai ir dar 10 min. pavirinama. Jogurtas, tryniai, miltai sumaišomi su trupučiu atvėsintos sriubos, mišinys supilamas į puodą, ir viskas dar keletą minučių pavirinama. Sriuba pagal skonį pagardinama pipirais ir sviestu.
AUTORIUS: Nijolė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital