Sotus daržovių dubenėlis su jautiena "Budha bowl"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sotus daržovių dubenėlis su jautiena "Budha bowl"
Autorius apie receptą: Labai sotus ir skanus patiekalas. Labai sotus ir skanus patiekalas. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai jautienos kepsnio (naudojau "Black Angus")
250 gramų ryžių
6 vienetai ridikėlių
2 vienetai avokadų
5 šaukštai sojos padažo
4 šaukštai pupelių (naudojau Edemame)
2 skiltelės česnako
1 vienetas aitriosios paprikos
3 šaukštai vandens
1 šaukštas medaus
1 šaukštas ryžių acto
2 centimetrai imbiero
1 kubelis daržovių sultinio
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Marinatui sumaišome sojos padažą, vandenį, medų ir ryžių actą. Įspaudžiame česnakus ir įtarkuojame imbierą.
2.
Daržovių sultinyje išverdame ryžius.
3.
Į marinatą dedame jautienos steikus ir pamarinuojame, kol verda ryžiai.
4.
Į keptuvę dedame jautienos steikus ir iškepame iki norimo lygio. Paliekame kelioms minutėms suvyniotus į foliją, kad išlaikytų sultis.
5.
Į dubenėlius dedame virtus ryžius, Edamame pupeles, pjaustytus ridikėlius, avokado puseles, steiko kubelius (galite pjaustyti ir juostelėmis), aitrios paprikos griežinėlius, beriame sezamo sėklas ir smulkintus svogūno laiškus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital