Bucatini su alyvuogėmis ir grybais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Bucatini su alyvuogėmis ir grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijos: 4-6
60ml pirmojo spaudimo ekstra alyvuogių aliejaus,
6 valgomieji šaukštai kapotų petražolių,
3 skiltelės smulkinto česnako,
Citrinos sulčių iš 1/4 arba 1/2 citrinos,
100g žaliųjų alyvuogių be kauliukų, stambiai supjaustyti,
1 džiovintas sutrupintas čili pipiras,
marinuotos ančiuvių filė, nuplauti ir supjaustyti,
150g įvairių aliejuje konservuotų grybų, grybus išimti ir supjaustyti,
Druska ir šviežiai grūsti juodieji pipirai,
500g makaronų bucatini.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Didelėje keptuvėje truputį pakaitinkite aliejų. Sudėkile petražoles, česnaką ir pakepinkite apie 3 minutes, kad česnakas pagelstų. Įpilkite citrinos sulčių, sudėkite alyvuoges, čili pipirą ir ančiuvius. Maišydami ant nedidelės ugnies, troškinkite apie 5-10 minučių, ančiuvius sutrinkite šakute. Įberkite truputį druskos ir gerokai užberkite pipirų. Dideliame vandens kiekyje išvirkite bucatini makaronus, virkite apie 14 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite, palikite 3 valgomuosius šaukštus nuoviro. Sudėkite makaronus į keptuvę ir įpilkite 3 valgomuosius šaukštus nuoviro. Gerai išmaišykite ir pakepinkite dar 1 minutę. Perdekite į serviravimui skirtą indą. Patiekite karštus. Makaronų patiekalas paruoštas!
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital