Brusketos su voveraitėmis

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Brusketos su voveraitėmis
Brusketos su voveraitėmis
Brusketos su voveraitėmis
Brusketos su voveraitėmis
Autorius apie receptą: Fantastiškas užkandis. Receptą radau "Sezoninė Virtuvė" tinklaraštyje . Fantastiškas užkandis. Receptą radau "Sezoninė Virtuvė" tinklaraštyje . Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų voveraičių
pagal poreikį prancūziško batono
200 gramų kastinio (apytikriai, 1 indelio, arba kreminio varškės sūrio)
1 vienetas svogūnų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Papuošimui:
šiek tiek žalumynų (mėgstamų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Voveraites nuplauti, didesnes supjaustyti, iškepti keptuvėje su aliejumi.
2.
Svogūną supjaustyti kubeliais, apkepti keptuvėje su aliejumi. Aš apkepu atskirai svogūną, kad šiek tiek karamelizuotusi. Svogūnus sumaišyti su voveraitėmis.
3.
Prancūziška batoną supjaustyti riekelėmis ir šiek tiek paskrudinti keptuvėje iš abiejų pusių.
4.
Ant batono riekelių tepti kastinio arba kreminio varškės sūrio ir uždėti keptas voveraites ir svogūnus. Papuošti mėgstamais žalumynais.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital