Brusketos su rikota, jautienos išpjova ir naminiu pesto

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Brusketos su rikota, jautienos išpjova ir naminiu pesto
Brusketos su rikota, jautienos išpjova ir naminiu pesto
Brusketos su rikota, jautienos išpjova ir naminiu pesto
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas   jautienos išpjovos  (naudojome „Feel the Beef“ marmurinės sausai brandintos jautienos išpjovą)
1 vienetas   prancūziško batono
100 gramų   rikotos sūrio
1 skiltelė   česnako
pagal poreikį   alyvuogių aliejaus
pagal poreikį   druskos
pagal poreikį   pipirų
Padažui:
1 pundelis   baziliko lapelių  (šviežių)
20 gramų   parmezano sūrio
1 saujelė   kedro riešutų
1 skiltelė   česnako
4 šaukštai   alyvuogių aliejaus
pagal poreikį   druskos
pagal poreikį   pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Gaminame pesto: į maisto smulkintuvą dedame baziliko lapelius, tarkuotą parmezaną, kedro riešutus, česnako skiltelę, pilame šlakelį alyvuogių aliejaus, beriame druską ir pipirus. Sutriname iki vientisos masės.
2.
Prancūzišką batoną supjaustome riekelėmis.
3.
Įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus apkepiname batono riekeles iš abiejų pusių, kol šios gražiai apskrunda.
4.
Kambario temperatūros marmurinę jautieną kepame 250 laipsnių uždarame grilyje po 3 min. iš kiekvienos pusės. Jeigu turite, naudokite mėsos termometrą – vidutiniškai iškeptos jautienos vidinė temperatūra bus apie 57 °C.
5.
Išėmę jautieną iš grilio, pabarstome druska ir pipirais bei leidžiame pastovėti 5-10 min. Tuomet supjaustome juostelėmis.
6.
Apkeptas prancūziško batono riekeles įtriname česnako skiltele, aptepame rikota, dedame po jautienos juostelę ir ant viršaus – paruošto pesto padažo.
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital