Brusketos su pomidorais ir silke

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Video Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Brusketos su pomidorais ir silke
Brusketos su pomidorais ir silke
Brusketos su pomidorais ir silke
Autorius apie receptą: Šie sumuštinukai gaivūs, spalvingi ir turtingo skonio. Alyvuogės jiems suteikia dar daugiau skonio natų, bet jei jų neturite ar nemėgstate, galite nedėti. Duonos riekeles aš Šie sumuštinukai gaivūs, spalvingi ir turtingo skonio. Alyvuogės jiems suteikia dar daugiau skonio natų, bet jei jų neturite ar nemėgstate, galite nedėti. Duonos riekeles aš skrudinau karšto oro gruzdintuve, nes man taip buvo greičiau bei patogiau, bet vietoje jo tiks ir orkaitė ar tiesiog sausa keptuvė. (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
1 vienetas prancūziško batono
3 vienetai pomidorų (didesnių, tvirtesnių)
200 gramų ZIGMO ONE BITE silkių filė gabaliukų su krapais
1 saujelė alyvuogių (naudojau žalias, bet tinka ir juodos)
3 šaukštai alyvuogių aliejaus (apytikriai)
1 šaukštas citrinų sulčių (arba obuolių ar vyno acto)
1 skiltelė česnako
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų (nedidelio)
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Pasiruošiame ingredientus - pomidorus supjaustome smulkiais kubeliais (sėklyčių nenaudojame), alyvuoges - nedideliais gabėliais, svogūną bei petražoles smulkiai sukapojame.
2.
Į dubenį dedame pomidorus, alyvuoges, svogūną ir petražoles. Pilame šaukštą alyvuogių aliejaus, citirnos sultis, beriame druską, pipirus ir įspaudžiame česnaką. Gerai išmaišome.
3.
Bagetę supjaustome įstrižomis riekelėmis. Jas iš abiejų pusių patepame (arba apšlakstome) trupučiu alyvuogių aliejaus.
4.
Riekeles paskrudiname karšto oro skrudintuve arba iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki lengvai rustels ir taps traškios (užtrunka apie 4-7 minutes, priklausomai nuo riekelių storio).
5.
Ant kiekvienos bagetės dedame pomidorų salotų (skysčio nenaudojame), ant viršaus uždedame po gabalėlį silkės.
6.
Tiekiame iškart.
RECEPTO DRAUGAI:     
  ir Delimano
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital