Brusketos

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Brusketos
Brusketos
Autorius apie receptą: Greitai paruošiamos brusketos, kurios labai gardžios ir puikiai tinka norintiems išbandyti įvairius skonių derinius. Puiki idėja ir iškyloms. Greitai paruošiamos brusketos, kurios labai gardžios ir puikiai tinka norintiems išbandyti įvairius skonių derinius. Puiki idėja ir iškyloms. Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
1 vienetas prancūziško batono
150 gramų vištienos krūtinėlės
100 gramų mocarela sūrio
100 gramų tepamo sūrelio
2 vienetai persikų
1 vienetas raudonosios paprikos
1 vienetas žaliųjų citrinų
2 vienetai figų
30 gramų vytinto kumpio
30 gramų saliamio
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 žiupsnelis cinamono
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal poreikį prieskoninių žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Grilį įkaitinti iki 140 C laipsnių temperatūros.
2.
Krūtinėlę ištrinti druska ir pipirais, dėti ant grilio grotelių ir kepti iki 75 C laipsnių vidinės temperatūros.
3.
Pusžiedžiais supjaustyti svogūną, nedideliais gabaliukais supjaustyti papriką.
4.
Ant grilio sudėti papriką, svogūnus, saliami, kumpį ir kepti iki kol apkeps.
5.
Pomidorus supjaustyti stambesniais griežinėliais, kepti grilyje iki kol apkeps.
6.
Prancūzišką batoną supjaustyti riekelėmis, vaisius susmulkinti.
7.
Grilio temperatūrą padidinti iki 200 C laipsnių temperatūros ir paskrudinti prancūzišką batoną, bei apkepti figas ir persikus.
8.
Iškepusią vištieną suvynioti į foliją ir atidėti.
9.
Batono riekeles sudėti ant lėkštės.
10.
Pirmą brusketą ruošti su smulkintu persiku, pelėsiniu sūriu, pabarstyti cinamonu.
11.
Kitą brusketą su tepamu sūreliu, vištienos gabalėliu ir paprika.
12.
Su tepamu sūreliu, kumpiu ir vynuoge, tepamu sūreliu, saliamio griežinėliu ir svogūnu arba dėti mocarelos, figos ir apšlakstyti žaliosios citrinos sulčių.
13.
Ant kitos brusketos dėti mocarelos ir keptą svogūną. Galite išbandyti ir savo derinius.
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9:30 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
AUTORIUS: Vylius Blauzdavičius
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital