Brusketa su stracciatella sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Brusketa su stracciatella sūriu
Brusketa su stracciatella sūriu
Brusketa su stracciatella sūriu
Autorius apie receptą: Tikrai negalvojau, kad aš turėsiu tiek daug atradimų savo virtuvėje. Kalbu apie atrastus naujus sūrius. Šiandien brusketą ruošiu su stacciatella sūriu. Tikrai negalvojau, kad aš turėsiu tiek daug atradimų savo virtuvėje. Kalbu apie atrastus naujus sūrius. Šiandien brusketą ruošiu su stacciatella sūriu. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas čiabatos
150 gramų sūrio (Stracciatella)
100 gramų vyšninių pomidorų
3 vienetai ridikėlių
1 saujelė gražgarsčių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duoną supjaustome riekelėmis. Apšlakstome aliejumi. Sudedame į kepimo skardą ir kepame iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 8 – 10 min, kol apskrus.
2.
Pomidorus, ridikėlius ir gražgarstės nuplauname. Ridikėlius supjaustome griežinėliais, pomidorus padaliname į kelias dalis.
3.
Ant paskrudintos duonos tepame sūrį. Uždedame pomidorus, ridikėlius, gražgarstės lapelius. Pabarstome druska. Skanaujame ir mėgaujamės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital