Brusketa su slyvomis ir feta

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Brusketa su slyvomis ir feta
Brusketa su slyvomis ir feta
Brusketa su slyvomis ir feta
Brusketa su slyvomis ir feta
Autorius apie receptą: Man šis užkandis kvepia rudeniu. Karamelizuotos slyvos su feta sūrio užtepu ant traškios ciabatos riekelės. Puikus pasirinkimas jau vėsiems rugsėjo vakarams. Man šis užkandis kvepia rudeniu. Karamelizuotos slyvos su feta sūrio užtepu ant traškios ciabatos riekelės. Puikus pasirinkimas jau vėsiems rugsėjo vakarams. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas čiabatos (nedidelės)
2 vienetai slyvų
50 gramų fetos sūrio
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šaukštas graikiško jogurto
1 šaukštas kanapių sėklų
1 šlakelis citrinų sulčių
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duonelę supjaustome riekelėmis. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Paskrudiname riekeles iš abiejų pusių.
2.
Slyvas perpjauname per pusę, išimame kaulus, supjaustome riekelėmis.
3.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Sudedame slyvas, pabarstome ruduoju cukrumi ir kaitiname, kol slyvos šiek tiek suminkštės ir karamelizuosis. Apšlakstome citrinų sultimis.
4.
Feta sūrį (šiek tiek sūrio galite pasilikti pabarstyti ant brusketos) sumaišome su graikišku jogurtu. Pamaigome šakute iki vientisos masės.
5.
Fetos kremą tepame ant apskrudusios ciabatos riekelių. Ant viršaus dedame slyvų gabalėlius. Pabarstome feta ir kanapių branduoliais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital