Brusketa su karamelizuotais obuoliais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Brusketa su karamelizuotais obuoliais
Brusketa su karamelizuotais obuoliais
Brusketa su karamelizuotais obuoliais
Brusketa su karamelizuotais obuoliais
Brusketa su karamelizuotais obuoliais
Autorius apie receptą: Dažniausiai obuolių sezoną atidarau su obuolių pyragu. Šiais metais kažkaip dar nespėjau jo iškepti. Priešpiečiams paruošiau karštą užkandį su karamelizuotais Dažniausiai obuolių sezoną atidarau su obuolių pyragu. Šiais metais kažkaip dar nespėjau jo iškepti. Priešpiečiams paruošiau karštą užkandį su karamelizuotais obuoliais. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai obuolių
2 vienetai bandelių (mėgstamų, pvz. čiabata ar bandelė su grūdais)
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šlakelis citrinų sulčių
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
Papuošimui:
3 lapeliai mėtų
3 vienetai aviečių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bandeles supjaustome riekelėmis. Apšlakstome aliejumi ir paskrudiname 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 7 min.
2.
Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome kubeliais.
3.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Suberiame obuolius. Pakepiname šiek tiek. Pabarstome ruduoju cukrumi ir pakepiname dar apie 3 min. Apšlakstome citrinų sultimis.
4.
Ant riekelių dedame obuolių gabalėlius, puošiame avietėmis ir mėtų lapeliais. Skanaujame.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital