Bruknių uogienė su kriaušėmis

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Bruknių uogienė su kriaušėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Kvapni ir ypatinga bruknių uogienė su kriaušėmis. Tinka ne tik saldiems patiekalams pagardinti, bet ir prie sūrio ar paukštienos. Kvapni ir ypatinga bruknių uogienė su kriaušėmis. Tinka ne tik saldiems patiekalams pagardinti, bet ir prie sūrio ar paukštienos. Janina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 kilogramai bruknių
2 kilogramai kriaušių (prinokusių)
1 kilogramas cukraus
400 mililitrų vandens (sirupui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Bruknes nuplikykite verdančiu vandeniu.
2.
Nulupkite kriaušes ir jas susmulkinkite kubeliais.
3.
Į puodą pilkite 400 ml vandens, berkite cukrų, kaitinkite, nuolat maišant, kol cukrus ištirps. Tuomet užvirinkite ir virkite apie 2 minutes.
4.
Paruoštame sirupe virkite kriaušes apie 10 - 15 minučių. Kriaušės išgriebkite.
5.
Į sirupą suberkite nuplikytas bruknes. Virkite apie 7 min. Vėl sudėkite kriaušes, pavirkite dar 3 - 5 minutes.
6.
Dar karštą uogienę išpilstykite į švarius, iškaitintus stiklainius. Sandariai užsukite steriliais dangteliais. Stiklainius apverskite, šiltai užklokite ir palikite visiškai atvėsti.
AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital