Bruknių padažas žiemai

AUTORIUS:
Miglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Bruknių padažas žiemai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
750 g bruknių
250 g svogūnų
200 g cukraus
200 ml raudonojo vyno acto
Žiupsnelio kajeno pipirų
1 a.š. rūpios druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Svogūnus nulupti ir sukapoti smulkiai. Bruknes nuplauti per sietą ir nusausinti popieriniu rankšluosčiu.
Viską suberti į puodą ir kartu cu actu, druska, cukrumi ir kajeno pipirais užvirkite ir kaitinkite toliau , ant vidutinės ugnies 45 min. Dar karštą padažą supilstyti į sterilius stiklainukus ir užsukite. Puikiai tiks prie mėsos patiekalų.
AUTORIUS: Miglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital