Greitos brokolių salotos su graikiniais riešutais ir medaus užpilu

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Brokolių salotos
Autorius apie receptą: Labai gardžios, gaivios ir traškios salotos. Puikiai tinka kaip gaivus garnyras ar lengva vakarienė. Labai gardžios, gaivios ir traškios salotos. Puikiai tinka kaip gaivus garnyras ar lengva vakarienė. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1/3 galvos brokolių
1 vienetas greipfrutų
0.5 vieneto svogūnų
1 sauja granatų sėklų
1 saujelė graikinių riešutų
Padažui:
1 šaukštas medaus
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
šiek tiek citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Brokolį nuplikyti verdančiu vandeniu (arba jeigu norisi jo šiek tiek minkštesnio, galima 1 minutę palaikyti tame karštame vandenyje). Tada jį perlieti kuo šaltesniu vandeniu, nusausinti ir išskirstyti žiedynais.
2.
Greipfrutą supjaustyti gabalėliais (tik vidinę dalį be baltos odelės, nes ji karti). Svogūną smulkiai sukapoti. Riešutus šiek tiek pasmulkinti.
3.
Brokolį, geipfrutą, svogūną bei riešutus sudėti į dubenį, išmaišyti ir apšlaktyti padažu (tiesiog sumaišykite visus padažui skirtus ingredientus). Skanaus!
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis