Brokolių ir pievagrybių sriuba su sūreliu per 20 minučių

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Brokolių ir pievagrybių sriuba
Autorius apie receptą: Sriubos niekada nebūna per daug. Šį kartą brokolių ir pievagrybių sriuba vos per 20 minučių! Sriubos niekada nebūna per daug. Šį kartą brokolių ir pievagrybių sriuba vos per 20 minučių! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 litras sultinio
200 gramų brokolių
180 gramų lydyto sūrio
100 gramų pievagrybių
1 vienetas bulvių
1 vienetas morkų
3 skiltelės česnako
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Keptuvėje ant šiek tiek aliejaus pakepame smulkiai pjaustytą svogūną, stambiai tarkuotą morką ir smulkiai sukapotą česnaką.
2.
Į verdantį sultinį dedame smulkiais kubeliais pjaustytą bulvę, riekelėmis pjaustytus pievagrybius ir pakepintas daržoves. Paverdame 7 - 10 minučių.
3.
Sudedame susmulkintus brokolius ir paverdame dar keletą minučių iki brokoliai suminkštės
4.
Įdedame lydytą sūrelį ir gerai išmaišome. Pagal skonį pagardiname druska ir pipirais.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Skaityti komentarus
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai (2)
Mintautė
2017-03-15 13:23
Labai greit paruošiama ir labai skani, gaminau be lydyto sūrio ATSAKYTI
Milda
2017-03-29 22:17
Manau skanu... Viriau tokia trinta sriuba be pievagrybiu. Visiems labai patiko! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital