Brokolių ir čederio sūrio sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Brokolių ir čederio sūrio sriuba
Brokolių ir čederio sūrio sriuba
Brokolių ir čederio sūrio sriuba
Autorius apie receptą: Tiršta, soti ir kupina daug daržovių. Kada gi dar virti tokią sriubą, jei ne dabar, kai jau savo daržuose užaugę gražiausi brokoliai ir pilnos turgavietės jų. Receptą radau Tiršta, soti ir kupina daug daržovių. Kada gi dar virti tokią sriubą, jei ne dabar, kai jau savo daržuose užaugę gražiausi brokoliai ir pilnos turgavietės jų. Receptą radau žurnale „Moters savaitgalio virtuvė“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas brokolių
3 vienetai bulvių
200 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
50 gramų čederio sūrio (tarkuoto)
50 gramų sviesto
1 pundelis krapų
1 šaukštas kvietinių miltų
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
700 mililitrų vandens (arba sultinio)
pagal skonį druskos
pagal poreikį svogūnų laiškų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus supjaustome smulkiais kubeliais, morkas sutarkuojame, bulves taip pat supjaustome kubeliais, brokolius išskirstome žiedais.
2.
Puode ištirpiname sviestą. Suberiame daržoves ir apkepiname kelias minutes, kol jos šiek tiek suminkštės. Įberiame miltus, gerai išmaišome ir pakepiname dar minutėlę. Supilame vandenį ir grietinėlę. Įberiame druskos ir pipirų. Paverdame sriuba apie 20 min. Suberiame tarkuotą sūrį, išmaišome. Pagardiname sriubą smulkintais krapais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital