Brokolių ir čederio sūrio sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Brokolių ir čederio sūrio sriuba
Brokolių ir čederio sūrio sriuba
Brokolių ir čederio sūrio sriuba
Brokolių ir čederio sūrio sriuba
Autorius apie receptą: Dažniausiai čederio sriuba gaminama su daug sviesto ir, be abejo, sūrio. Gali būti valgoma duonos dubenėlyje. Sviesto kiekį gerokai sumažinau, sūrio irgi naudojau saikingai. Dažniausiai čederio sriuba gaminama su daug sviesto ir, be abejo, sūrio. Gali būti valgoma duonos dubenėlyje. Sviesto kiekį gerokai sumažinau, sūrio irgi naudojau saikingai. Ši sriuba labai kreminė, tiršta. (...daugiau) Aušra, Skanauk su Aušra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 stiklinės brokolių (išskirstyto žiedynais)
3 stiklinės sultinio (karšto)
1 stiklinė morkų (tarkuotos)
1 stiklinė čederio sūrio (sutarkuoto)
250 mililitrų grietinėlės (neriebios)
0.5 vieneto svogūnų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai miltų (neutralaus skonio, naudojau baltų ryžių miltus)
1 šaukštas sviesto
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis maltų kajeno pipirų (mažo, nebūtina)
pagal skonį druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Brokolius išskirstyti smulkiais žiedynais, morkas sutarkuoti burokine tarka, svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti.
2.
Puode ant vidutinės kaitros įkaitinti sviestą. Suberti svogūnus, pakepinti apie 4 min, kol jie taps lengvai auksinės spalvos. Suberti česnaką, miltus, pakepinti apie 1 min, kol miltai vos paruduos. Maišant šluotele, po truputį supilti karštą sultinį, po to grietinėlę. Maišyti apie 4 min., kol sriuba sutirštės, neliks miltų gumulėlių.
3.
Sumažinti kaitrą iki mažos, suberti brokolius, paprikos miltelius, kajeno pipirus. Uždengti puodą ir troškinti apie 5 min. Suberti morkas, uždengti puodą ir troškinti apie 15 min, kol daržovės bus minkštos. Daržovės turi būti labai minkštos, gerai išvirusios.
4.
Suberti sūrį, įberti druskos, pipirų, išmaišyti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital