Brokolių apkepas su parmezano sūriu

AUTORIUS:
Nijolė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Brokolių apkepas su parmezano sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų brokolių
150 gramų parmezano sūrio
1 vienetas svogūnų
5 šaukštai majonezo
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštelis garstyčių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Brokolius ir svogūnus supjaustyti.
2.
Brokolius kelioms minutėms sudėti į verdantį vandenį, palaikyti ir nusausinti.
3.
Sumaišyti majonezą, garstyčias, tarkuotą sūrį, druską ir smulkintą svogūną. Brokolius sudėti į riebalais pateptą kepimo indą, ant viršaus užpilti gautą majonezo masę. Jei reikia, dar pabarstyti tarkuotu sūriu.
4.
Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 minutes.
AUTORIUS: Nijolė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital