Brokolių apkepas

AUTORIUS:
Janina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 36)
Brokolių apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 nemažas brokolis
1 raudona paprika
2 pomidorai
1 svogūnas
2 morkos
0,5 kg bulvių
3 kiaušiniai
0,5 pakelio Pesto prieskonių su pomidorais ir baziliku
150 g grietinės
druska
150 g fermentinio sūrio
truputis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Brokolį labai trumpai apvirkite pasūdytame vandenyje. Bulves išvirkite su lupenomis, nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Sutarkuokite morkas, susmulkinkite svogūną ir pakepinkite aliejuje. Į riebalais pateptą kepimo formą dėkite pjaustytas bulves, pakepintas morkas ir svogūną, brokolių gabalėlius, nuluptus ir susmulkintus pomidorus, pjaustytą papriką. Kiaušinius išplakite su grietine, įpilkite Pesto prieskonių, jei reikia galite truputėlį pasūdyti. Viską gerai išmaišykite ir užpilkite ant daržovių. Viršų pabarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite karštoje orkaitėje apie pusvalandį. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Janina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital