Briuselio kopūstai su spanguolėmis kokosų piene

AUTORIUS:
Jurgita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Briuselio kopūstai su spanguolėmis kokosų piene
Autorius apie receptą: Labai lengvas ir gaivus patiekalas. Tinka valgyti vieną ar su pasirinktomis kruopomis/ryžiais. Labai lengvas ir gaivus patiekalas. Tinka valgyti vieną ar su pasirinktomis kruopomis/ryžiais. Jurgita
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 kilogramo briuselio kopūstų
400 mililitrų kokosų pieno
1 vienetas svogūnų
1/3 vieneto salierų šaknų
1 sauja spanguolių (šviežių arba šaldytų)
1 centimetras imbiero
0.5 saujos krapų
0.5 saujos petražolių
1 šaukštelis ciberžolės
pagal skonį prieskonių
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Smulkiai supjaustykite svogūną ir imbierą (jeigu nemėgstate nedėkite, bet šiam patiekalui suteikia išskirtinį skonį). Pakepinkite įkaitintoje keptuvėje porą minučių.
2.
Briuselio kopūstus perpjaukite pusiau, saliero šaknį supjaustykite kubeliais. Pakepinkite su svogūnu keptuvėje, kol apskrus.
3.
Supilkite kokosų pieną, šviežias ar šaldytas spanguoles, ciberžolę ir užvirinkite, tuomet sumažinkite ugnį ir leiskite dar keletą minučių pasitroškinti.
4.
Pabarstykite šviežiais krapais ir petražolėmis bei druska ir pipirais pagal skonį.
AUTORIUS: Jurgita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital