Briuselinių kopūstų salotos

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Briuselinių kopūstų salotos
Autorius apie receptą: Briuseliniai kopūstai su šonine ir skrudintais lazdynų riešutais - tinka tiekti kaip garnyrą prie lašišos, vištienos arba kaip atskirą patiekalą. Briuseliniai kopūstai su šonine ir skrudintais lazdynų riešutais - tinka tiekti kaip garnyrą prie lašišos, vištienos arba kaip atskirą patiekalą. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų briuselio kopūstų
100 gramų šoninė
100 mililitrų lazdyno riešutų
50 gramų parmezano sūrio
2 šaukšteliai prieskonių mišinys su aitriosiomis paprikomis (naudojome Santa Maria)
1 šaukštas rapsų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nuplaukite briuselinius kopūstus ir perpjaukite pusiau.
2.
Šoninę supjaustykite kubeliais ir apkepkite keptuvėje, kol paruduos. Nusausinkite ant popierinių rankšluosčių.
3.
Briuselinius kopūstus apie 2 minutes apkepkite keptuvėje su aliejumi ant stiprios ugnies. Kartas nuo karto pamaišykite.
4.
Lazdynų riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje.
5.
Ant briuselinių kopūstų uždėkite apkeptą šoninę, užberkite lazdyno riešutų, tarkuoto parmezano ir gausiai pagardinkite prieskonių mišiniu su aitriosiomis paprikomis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital