Brinkinta pusryčių košė su uogomis

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Avižinė košė
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skani ir sveikuoliška košė be pridėtinio cukraus! Gardinti galima ne tik uogomis, bet ir vaisių gabaliukais, pvz., obuoliais ar kriaušėmis. Labai skani ir sveikuoliška košė be pridėtinio cukraus! Gardinti galima ne tik uogomis, bet ir vaisių gabaliukais, pvz., obuoliais ar kriaušėmis. Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
3/4 stiklinės avižinių dribsnių
1 saujelė uogų
1 šaukštelis medaus
pagal poreikį vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Dribsnius berti į stiklinę tiek, kad užimtų maždaug 3/4 stiklinės. Sudėti uogas ar vaisių gabaliukus, šaukštelį medaus ir išmaišyti.
2.
Užpilti kambario temperatūros vandeniu iki viršaus. Viršų pridengti maistine plėvele ar tiesiog uždėti mažą lėkštutę.
3.
Brinkinti šaldytuve pernakt. Prieš valgant galima pagardinti šviežiomis uogomis ar vaisiais.
AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital