Braziliški kondensuoto pieno saldainiai su kokosais

AUTORIUS:
Ona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 15)
Braziliški kokosiniai saldainiai su kondensuotu pienu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs, visai nesudėtingai paruošiami kokosiniai saldainiukai smaližiams - tradiciniai braziliški Beijinhos saldainiai. Tinka ir prie kavos pasmaližiauti, ir dovanoti. Labai skanūs, visai nesudėtingai paruošiami kokosiniai saldainiukai smaližiams - tradiciniai braziliški Beijinhos saldainiai. Tinka ir prie kavos pasmaližiauti, ir dovanoti. Ona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
397 gramai kondensuoto pieno, saldinto (1 skardinės)
40 gramų kokoso drožlių (+apvoliojimui)
20 gramų sviesto (+trupučio aptepimui)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Storadugniame puode kruopščiai išmaišyti kondensuotą pieną, kambario temperatūros sviestą, kokoso drožles ir druską.
2.
Tik gerai išmaišius statyti ant viryklės kaitinti. Kaitinti ant nedidelės kaitros, nuolat maišant, kad neprisviltų. Masė turi pradėti virsnoti, nenustokite maišyti! Kaitinkite, kol masė gerokai sutirštės - perbraukus mentele per dugną, masė neturi iš karto subėgti į tarpelį.
3.
Švarų dubenėlį ištepti sviestu, supilti kondensuoto pieno masę ir palikti visiškai atvėsti.
4.
Delnus ištepti sviestu, šaukštu gnybti gabalėlį kokosinės masės, tarp delnų volioti kamuoliuką ir apvolioti kokoso drožlėse. Viskas!
Patarimai:
Patariu maišyti silikonine mentele, jei tokią turite, prie jos mažiau lips masė.
Jeigu saldainių nevalgysite iš karto, juos saugokite šaldytuve.
AUTORIUS: Ona
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
Deimantė
2019-12-21 19:28
Ka tik dariau. Ir puikiai gavosi ATSAKYTI
Adelė
2019-03-15 14:42
Nesigavo, masė niekaip nesustengo ir užtruko tikrai ne 30 minučių... Įdėjusi buvau daug vilčių, bet jos nepasitvirtino. Nerekomenduoju. :( ATSAKYTI
Ieva
2019-03-15 15:25
O kaitinote, kol sutirštėjo? Labai svarbu, gerai iškaitinti, kol sutirštės, tik tuomet palikti vėsti. ATSAKYTI
Edita
2019-09-14 22:03
Visada darau ir visada gerai iseina ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital